Tootmisseadmestik värskete või kuivade, pikkade või lühikeste makaronitoodete, lasanje ja täidisega toodete, selliste kui tortellinid ja ravioolid tootmiseks. Pakub makaronitoodete jaoks ekstruudereid ja kuivateid, optimiseerituna suurtes kogustes makaronitoodete tootmiseks. Masinatele mõeldud tarvikud lubavad kaunistada tooteid või muuta lõikamise tüüpi.

Iga makaronimasinat valmistatakse hoolikalt, kõrge tootlikkuse tagamiseks pööratakse tähelepanu igale detailile ning on optimeeritud suurtele töökoormustele. Sobib mistahes tüüpi ja mistahes tainast makaronitoodete tootmise väike- ja suurettevõtetele.

LIHA ÜMBERTÖÖTLEMISE MASINAD

Masinad võivad töödelda värsket või külmutatud liha ning sobivad erinevat liiki liha tootmiseks, alates kõige lihtsamatest kuni kõige keerulisemateni, selliste kui täidisega baozid või arancinid või tüüpilised brasiilia köögi coxinhad.

EKSTRUSIOONIST KUIVATUSENI

Maatriksi lihtne vahetamine – kõik see, mis on vajalik pasta vormi muutmiseks ja spagettide, klassikaliste klimpide või täidisega gnocchide, frikadellide, küpsiste, penne ja erinevate roogade valmistamiseks. Firma pakub laias valikus tööstuslikke ekstruudereid suures koguses erinevat vormi ja tüüpi toiduainete tootmiseks.

KUIVATAMINE

Kuivatamise protsessi kasutatakse värskete makaronitoodete, puuviljade ja köögiviljade tootmiseks. Sõltuvalt tootmisnõuetest töötatakse kuivatid välja selliselt, et tagada kõrge tootlikkus ning seda tootlikkust suurendada. Kasutuses ja paigalduses lihtsad, lubavad nad toota äärmiselt kõrge kvaliteediga toodangut, säilitades seejuures nende vormi.

Kuivatamise protsess koosneb ventilatsiooni käsisüsteemist päripäeva ja vastupäeva pöörlemisega, termostaadist, temperatuuri kontrolltermomeetrist, niiskuskontrollist ja õhu sisseimamise klappidest.

Võta meiega ühendust